C3 Kiropraktorklinikk -vi tar vare på deg

Vi holder til i nye fine lokaler vegg-i-vegg med Hurum sport øverst i Åsveien :)

32 22 35 55

post@c3kiropraktor.no

Åsveien 4, 3475 Sætre - Hurum


Åpningstider:

Mandag - Tirsdag 08:00 - 19:00

Onsdag - Fredag 08:00 - 16:00

Gratis parkering utenfor!

Om C3 Kiropraktorklinikk

Vi har som mål å tilby en grundig gjennomgang av din kropp basert på vitenskapelig kunnskap og klinisk erfaring. Klinikken har røntgen fasiliteter på stedet om historikken avdekker behov for dette. Klinikken tilbyr både kiropraktikk og muskelterapi/IMS-behandling.

Kiropraktor Kenneth Tørlen tok sin 5årige master-utdannelse i Sydney, Australia og har jobbet som kiropraktor i Norge de siste 5 årene. Han utøver Gonstead kiropraktor teknikk, og har som mål å kunne behandle alle deler av kroppen. For mer informasjon om hva vi behandler se linkene nedenfor.


Muskelterapeut og IMS-behandler Vegard Røkenes har over 10 års erfaring som terapeut og jobber både selvstendig med å utrede problemstillinger, samt tverrfaglig i samarbeid med kiropraktor. Vegard har tidligere jobbet ved Klinikk for Alle i Oslo, hvor han også var en del av et tverrfaglig team som spesialiserte seg på å behandle pasienter med kroniske plager. IMS-behandling innebærer å fjerne spenninger i muskulatur med hjelp av nåler.


Les mer om klinikken og vår visjon

Typiske årsaker til at man oppsøker kiropraktor:

Benytt gjerne vår online booking tjeneste ved å klikke på knappen over, eller kom i kontakt ved oss ved å benytte kontakt skjemaet under. Bruker du skjemaet under, presiser om du ønsker time hos Kenneth eller Vegard.

Bestille time

Jeg har ikke vært hos deg før og ønsker ny konsultasjon
Jeg ønsker time for konsultasjon
Når har jeg time?
Trenger time for kontroll/attest
Se kommentarfelt

Skriv inn ønsket tidspunkt for time og du vil få time tidligst/senest 45 min før eller etter ønsket tidspunkt.