Om oss

C3 Kiropraktorklinikk AS ble etablert sommeren 2014 og ligger i Åsveien 4 på Sætre. Klinikken ligger godt plassert i det første bygget i Åsveien, nærme riksvei 23. Vi deler bygg med bl.a. Hurum Sport.

Hos oss er det helhetlige bildet i fokus, og vi tar derfor vare på flere aspekter ved et menneskets helse. Klinikkens behandlere gjør sitt ytterste for å hjelpe deg og tilbyr behandling, råd og veiledning innenfor trening, samt kosthold og ernæring der det er ønskelig.

Litt om tilbudene hos C3 Kiropraktorklinikk:

  • Kiropraktoren er primærkontakt innenfor det norske helsevesenet. Det vil si at vi har utdannelse og behandlingsansvar på lik linje med leger og tannleger.
  • Vi har spesialkompetanse innenfor muskel-, nerve-, og skjelettsystemet.
  • Vi behandler både barn og voksne.
  • Vi kan ta egne røntgenbilder.
  • Kiropraktoren har henvisningsrett, så vi kan henvise til MR, CT, fysioterapeuter, legespesialister, m.m.
  • Kiropraktoren har sykemeldingsrett inntil 12 uker.

Kiropraktor Kenneth Tørlen

"Jeg har studert ved Macquarie University i Sydney og fullførte min Mastergrad i Kiropraktikk i 2011. Jeg har jobbet som kiropraktor i Oslo i 3 år før jeg fra vinteren 2014 har hatt full drift i klinikken her på Sætre.

Jeg håper å nå ut til så mange som mulig og håper at min ekspertise innen anatomi og neurologi, trening og kiropraktikk kan være til hjelp for innbyggere både på og for områdene rundt Hurum. I tillegg vil jeg ha røntgen tilgjengelig i klinikken slik at jeg kanskje kan bistå enda mer for lokalbefolkningen."

Muskelterapeut Vegard Røkenes

"For meg som behandler er det viktig å se hele mennesket for å oppnå best resultater. Hvordan du har det, og har hatt det i livet ditt, påvirker i stor grad hvordan kroppen din føles i dag. Noen ganger er det kun en uheldig bevegelse som skal til for å forårsake ubehaget eller smerten du kjenner, men ofte er det mer sammensatt og har pågått over tid for å få deg dit hvor du er i dag. Med grundig undersøkelse, samtale og tålmodighet kan vi få til mye sammen!"

Målet med behandlingen ved C3 Kiropraktorklinikk er å gi en grundig gjennomgang av en persons kropp og helse, og tilby veiledning der det er nødvendig og ønskelig.

Vi vet at det vi velger å gjøre på en daglig basis er det som påvirker vår helse både kort- og langsiktig, og derfor er det viktig å skape en forståelse for hva hver og en kan gjøre annerledes for å leve opp mot sitt helse potensial. Disse valgene inkluderer: hvordan vi behandler vår egen kropp, hva vi har for vaner, hva vi spiser, hvordan vi individuelt reagerer på livets påkjenninger og mer. En av de største utfordringene alle møter i hverdagen er stress. Stress kan være både positivt og negativt stress, men uansett hvilket så vil dette påvirke kroppen vår både fysisk, psykisk og kjemisk. Det er anerkjent at stress er en stor faktor og årsak for mange ulike sykdommer, noe C3 Kiropraktorklinikk har som mål å hjelpe til med å redusere.